2011. december 31., szombat

Boldog új évet!

Nem tudom mit hoz a mai este, az is lehet, hogy bealszom, s meg eshet, hogy egy már- már feledésbe merült ismerős kínál kihagyhatatlan bulit.

Nyusszal egyelőre nem jött össze semmi. De ez már a 3. elrontott szilveszterünk.

2011-ről:
 2010-et nehéz lett volna felülmúlni, nem is sikerült. Abszolút a megszorítás volt jellemző erre az évre, szinte minden tekintetben. Évem első 3 hónapja, majd a következő négy külföldön, s az utolsó 5 is csak a lemondásról szólt. Munka, iskola.
Jól jellemzi az elmúlt hét, ugyanis egy Zorallt, egy Disco Expresst, egy Ramones Maniát, s egy Junkiest hagytam ki az elmúlt egy héten. Erről többet talán nem is kéne írnom. Felsorolva is szörnyű.

Erősen kutatok valami jó emlék után, ami emelné a blogbejegyzést. Hm, nézzük csak:
áh! valetinnap s születésnapom! igen! ezek jók voltak.
Alienekkel komment party fb-on, mikor még kint voltam, s nem volt jobb elfoglaltságom. Végülis a kint tartózkodásom de főképp a szabadnapjaim azok melyek jó érzéssel töltenek el....
s Nyusz, Aki leköti minden gondolatom.

Előző évek:
15 éves koromtól kezdve, ha nem 14, most kicsit lusta vagyok utána számolni, Ma petivel töltöttem a szilvesztereimet, elsőt, egy Junkies koncerten, másodikat, nála, harmadikat nálam.
Majd TM barátnőivel Gödöllőn, nah, az a buli már csapott. De csak az ezután következő szilveszter volt a legdurvább. Cziczával. ... Házibuli. Egy évvel később szintén vele, ugyanott. Húgomat hánytattam, megártott neki a házi meggybor... az kicsit meredek volt. :)
Tavaly pedig 6an szilvesztereztünk. Elsején még egy kis kapjuk szét a lakást, utó ivászat, s hotdogozás, de azt is már csak Nyusz nélkül. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése