2012. január 1., vasárnap

Mikor jönnek az igazi jó hírek?!

"Kedves Junkies rajongók, Kedves Barátaim!

A zenekar pályája, közel 18 év után sorfordulóhoz ért. Először karrierük során, hosszabb szünetet tartunk, közel háromnegyed évre felfüggesztjük a koncertezést. Lévai Hangyássy Lászlóval, aki menedzserünk volt az elmúlt 13 évben, december 31-vel a zenekar kezdeményezésére, elváltak útjaink.
Ezek fontos mérföldkövek egy zenekar életében, meghatározzák jövőjét. Hangyával való szakításunk zökkenőmentesen zajlott, megmaradt legvégéig a kölcsönös tisztelet hangja, és ezúton is kívánok neki a zenekar nevében boldog új évet és további sikereket mind szakmai téren, mind a magánéletben. Nem szalasztanám el megköszönni azt a sok-sok munkát, amit értünk végzett az elmúlt közel másfél évtizedben.
A szünet okairól írnék néhány sort.
 Úgy érezzük, hogy mivel az utolsó lemezünk már közel három éve jelent meg, ezért jelenleg semmi aktuális mondanivalónk nincs a számotokra. A kulisszák mögött persze már gőzerővel készül az új lemez, van olyan dal, amely már 100%-os készültségben, felvéve, megkeverve, maszterizálva várja, hogy albumra kerüljön, és legszívesebben meg is osztanánk Veletek, de erre még egy kicsit várnotok kell. Rengeteg ötletünk van, mindenki nagyon lelkes, szuper lemezre van kilátás.
A koncertezésről pár szó.
Szeretnénk a jövőben a mennyiségről a minőségre helyezni a hangsúlyt, volt a múltban sok kellemetlen élményünk azzal, hogy például olyan helyen kellett játszanunk, ahova mi magunk sem mentünk volna le szórakozni. Márpedig akkor ezt hogyan várhatjuk el a rajongóinktól? A másik fontos (ha nem a legfontosabb) dolog, hogy azokat a koncerthelyeket, ahol nem tudjuk biztosítani a zenekar megszólalását magas minőségben, a jövőben kerülni fogjuk, és higgyétek el ezek nem sztárallűrök, hanem nehéz döntés két rossz között, ugyanis borzasztó károkat okoz egy zenekarnak (ezeket a saját bőrünkön tapasztaltuk), ha nem a megfelelő helyen, és/vagy nem a megfelelő minőségben szólal meg. A cél az, hogy mindenki jól érezze magát. A közönség (és ez a legfontosabb), mert jó show-t látott/hallott, a zenekar, mert jó közönsége volt, és jól szólt, és arra is szükség van, hogy a helyszín tulajdonosa is pénzénél legyen, mert, akkor a jövőben is szervezni fog koncerteket.
Mindenesetre nagyon fontos évet kezdünk el, még ha az első fele-háromnegyede kívülről eseménytelennek is fog látszani. Nem rossz hírek ezek, mi mind nagyon bizakodóak vagyunk a jövőt illetően, úgy érezzük, minden rendben lesz. Ez a kis idő meg hamar eltelik.
Ezekkel a gondolatokkal kívánok mindenkinek boldog Újévet, de legfőképpen boldog új évet.
Szekeres András
Zugló 2012.01.01."

Persze ezt csak utóbb olvastam, először Hangya flyeréből értesültem róla.
Ma petite, lehet ezért kellett volna lemenni.
Én hiába mentem helyette máshová, azt még kevésbé értékelték, mint azt egy koncerten értékelhették volna. :(

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése